Vårt løfte om personvern

Vi vil etter beste evne strebe etter å ivareta ditt personvern, og samtidig forklare ting på en enklest mulig måte. Vi er åpne om hvilke data vi samler inn, og hvordan vi benytter denne informasjonen.

Våre retningslinjer for personvern

Vårt selskap er basert i Malta og faller derfor innunder europeiske lover om datasikkerhet, og da primært Personvernforordningen (General Data Protection Regulation, GDPR).

Våre personvernansvarlige

Dersom du har noen spørsmål om hvordan BonusFinder bruker dine personlige opplysninger, kan du sende en tilgangsforespørsel eller forespørsel om dine rettigheter, til våre personvernansvarlige på e-postadressen hello@bonus.no-com

Informasjonen vi får fra deg

Du kan bruke nettsiden til BonusFinder uten krav om å måtte oppgi personlig informasjon, vi vil imidlertid – som vi vil forklare nærmere nedenfor – samle inn informasjon fra enheten du bruker. Dersom du kontakter oss, vil vi selvfølgelig også registrere dine kontaktopplysninger og detaljer om forespørselen din.
Informasjon vi får fra din enhet

Vi samler inn informasjon fra enhetene du bruker for å få tilgang til BonusFinder. Dette inkluderer: din IP-adresse (et nummer som identifiserer en spesifikk enhet på internett, og som kreves for at du skal kunne kommunisere med nettsider), maskinvare-modell, operativsystem- og versjon, programvare, bruker, informasjon om enheten, foretrukket språk, serienumre, informasjon om enhetens lokalisasjon, informasjon om mobilnettverk og lokalitet.

Vi samler inn logg-filer fra nettserveren, noe som kan omfatte informasjon om datoer og klokkeslett for besøk på siden vår, funksjoner og sider du benytter, app- eller sidefeilmeldinger og annen systemaktivitet, tredjepartssiden eller -tjenesten du benyttet umiddelbart før du besøkte vår side, samt URL til nettsiden du besøker umiddelbart etter å ha forlatt vår side.

Nettsiden vår kan også benytte Hotjar. Dette er et tredjepartsverktøy som hjelper oss å registrere data, som for eksempel museklikk og bevegelser, scrolling på nettsiden og tekst du legger inn i skjemaer på siden vår. Den aktuelle informasjonen hjelper oss å forbedre nettsiden vår, rette opp i feil og forbedre nettsidens funksjonalitet. Informasjonen brukes også til statistikk om hvordan siden vår brukes og ytelsen dens.

Informasjon vi samler inn gjennom informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din, som gjør det mulig for oss å kjenne igjen datamaskinen din når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapsler er grunnleggende for å kunne vedlikeholde nettsidens funksjon på en korrekt og sikker måte. Vi benytter også informasjonskapsler til å gjøre siden raskere, enklere og mer personlig, og for å få en bedre forståelse av hvordan nettsidene våre brukes. Informasjonskapsler kan også brukes til å gi deg mer skreddersydd innhold og reklame.

For å kunne gjøre alt dette, må informasjonskapslene samle inn personlig informasjon om deg når du bruker nettsidene våre. Du kan velge hvorvidt du vil godta eller avslå noen eller alle former for informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Hvis du deretter fortsetter å bruke nettsidene våre uten å endre på innstillingene i nettleseren din, vil vi bruke informasjonskapsler som forklart i avsnittene under. For å hjelpe deg å ta et veloverveid valg, er det viktig at du forstår hvorfor vi benytter ulike informasjonskapsler, og hvilken betydning disse har for din opplevelse av siden vår. Denne seksjonen gir deg en oppsummering av de viktigste elementene, og forteller deg hvilke konsekvenser det har å slå av ulike informasjonskapsler når du bruker nettsiden vår.

De fleste informasjonskapsler er sesjonsavhengige informasjonskapsler, som automatisk slettes når du forlater nettsiden. Vi bruker imidlertid også permanente informasjonskapsler som blir værende på harddisken din, og disse bruker vi for å kunne kjenne deg igjen som samme besøkende som sist når du returnerer til siden vår eller appen. Informasjonskapselen i seg selv inneholder ingen sensitive opplysninger om deg, men gir serveren vår en ID slik at vi kan koble informasjonskapselen til deg. Slik kan vi oppdatere siden vår og gi deg beskjed om hva som har endret seg siden sist du besøkte siden.

Informasjonskapslene vi bruker faller innunder følgende kategorier

Nødvendige informasjonskapsler: Gjør at nettsiden vår virker

Disse informasjonskapslene er essensielle for at du skal kunne utforske sidene våre og logge inn på et sikkert område. De gjør det også mulig for oss å gi deg innhold som er kompatibelt med din enhet.

Uten disse informasjonskapslene får du ikke tilgang til brukerkontoen din. Dette betyr at dersom du avslår dem, vil du ikke kunne bruke deler av nettsiden vår på en tilfredsstillende måte – eller du kan ikke bruke den i det hele tatt. Her følger noen eksempler på hvordan vi bruker nødvendige informasjonskapsler:

  • Tillater deg å navigere problemfritt rundt på nettsiden vår;
  • Viser innholdet i et format som er optimalisert for din enhet, og posisjonerer det riktig på skjermen din;
  • Lar deg strømme innhold uten å til stadighet måtte justere lydvolum og visningsinnstillinger;

Funksjonelle informasjonskapsler: Tillater aktivering av funksjoner på nettsiden

Disse informasjonskapslene gjør at nettsiden vår kan huske dine innstillinger og valg, som for eksempel hvilket land du er i. Vi bruker dem også til å gi deg en mer skreddersydd og personlig opplevelse, for eksempel ved å vise innhold som er relevant for førstegangsbesøkende eller tilbakevendende brukere, gi deg innhold til informasjon om innhold hentet fra sosiale medier som Twitter, eller ved å vise deg lenker til artikler som er relevante for innholdet du ser på.

Uten disse informasjonskapslene kan du fortsatt bruke nettsiden vår, men du vil kunne få vanskeligheter med å ta i bruk visse funksjoner. I tillegg kan du oppleve at noe av innholdet du ser på nettsiden ikke er relevant for deg.

Noen eksempler på hvordan vi bruker funksjonelle informasjonskapsler:

  • Huske hvorvidt du har fylt inn et skjema, slik at vi ikke ber deg gjøre det på nytt.
  • Begrense antall ganger du eksponeres for en gitt reklame.

Analytiske informasjonskapsler: Overvåker nettsidens ytelse

Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan folk bruker nettsidene våre, og hvordan nettsidens ytelse er. Dette kan for eksempel være informasjon om antall besøkende, hvilke sider som er mest populære og hvorvidt/hvordan besøkende får opp feilmeldinger.

Noen eksempler på hvordan vi bruker analytiske informasjonskapsler:

  • for å identifisere et mønster for hvordan besøkende navigerer på nettsidene våre;
  • for å hjelpe oss å levere relevant og oppdatert innhold;
  • for å telle antall ganger en nettside eller e-post har blitt sett, for å måle effekten av kommunikasjon og innhold; og
  • for å forbedre nettsiden sin funksjonalitet.

Uten disse informasjonskapslene vil du fortsatt kunne bruke og få glede av funksjonene og innholdet på nettsiden vår.

Usynlig sporingsbilde (“pikselmerking”)

Våre nettsider og noen av e-postene vi sender ut inneholder også små klare GIF-bilder, også kjent som “usynlig sporingsbilde”. Disse brukes for å telle antall ganger en nettside eller e-post har blitt vist, og hjelper oss å måle hvor effektiv markedsføringen vår er. Et usynlig sporingsbilde er anonymt, inneholder ingen informasjon, og samler heller ikke inn noe informasjon som kan identifisere deg som individ.

Målrettede informasjonskapsler: Markedsføring og reklame

Disse informasjonskapslene brukes for å kunne gi deg reklame og innhold som er mer relevant for deg, samt for å kunne begrense antall ganger du ser en spesifikk reklame. Informasjonskapslene gir også en pekepinn på hvor effektiv reklamen er. Vi benytter informasjonskapslene til å teste og forbedre våre produkter og tjenester, ved for eksempel å teste ut forskjellige omtaler med forskjellige kundegrupper, slik at vi kan se hvilke som er mest populære.

Uten disse informasjonskapslene vil du fortsatt kunne bruke og få glede av funksjonene på nettsiden vår, men reklamen du får opp er kanskje ikke skreddersydd dine interesser

Hvordan og hvorfor vi benytter oss av dine personlige data

Vi bruker informasjonen vi har samlet inn om deg på en rekke ulike måter, nærmere bestemt til følgende:

  • Ting vi trenger å gjøre for å kunne gi deg produktene eller tjenestene du ønsker
  • Ting vi trenger å gjøre for å tilfredsstille lovbestemte eller regulerende plikter
  • Ting som gjør det mulig for oss å drifte selskapet effektivt, og
  • Ting vi gjør med ditt samtykke i forbindelse med markedsføring

Vi opplyser deg om dette, da Personvernforordningen gir deg rett til å råde over dine personlige data, noe som er ulikt avhengig av hvilken av disse kategoriene det faller innunder. I denne seksjonen forklares hver kategori mer i detalj, samt hvilke rettigheter hver kategori gir deg, hvordan du bruker rettighetene dine og hva det i praksis betyr.

Å kunne tilby våre produkter og tjenester

Vi bruker din personlige informasjon til å kunne tilby deg våre produkter og tjenester, altså å besvare forespørsler og gi deg så god kundeservice som overhodet mulig. Vi bruker teknisk informasjon om enheten din – som for eksempel operativsystem, nettleser-versjon og lokalitet – for å kunne gi deg den riktige versjonen av nettsiden vår, og sørge for at sikkerhet og innhold er som det skal.

I likhet med de fleste organisasjoner, deler vi dine opplysninger med eksterne tredjepartsorganisasjoner som jobber for oss.

Personvernrettigheter: Kan jeg velge at mine data ikke brukes på denne måten?

Denne kategorien omhandler informasjon om alt vi trenger for å kunne tilby deg tjenesten(e) du benytter eller er interessert i. Dersom du ikke ønsker at vi skal benytte dine data som beskrevet, kan du velge å ikke benytte deg av nettsiden vår.

Våre betingelser: Juridiske og forskriftsmessige krav

BonusFinder innretter seg etter en rekke juridiske og forskriftsmessige krav. Noen av disse omfatter bruk av personlige data og/eller tidsrammer for hvor lenge vi kan lagre denne informasjonen.

Vi innretter oss også etter juridiske og forskriftsmessige krav relatert til andre aspekter av driften vår, for eksempel relatert til behandling av klager, reklame og markedsføring. Også når det gjelder disse aspektene må vi innrette oss etter tidsrammer for hvor lenge informasjon kan lagres, så vel som bruk av informasjonen.

Personvernrettigheter: Kan jeg velge at personlige opplysninger om meg ikke brukes på denne måten?

Denne kategorien omfatter aktiviteter vi er forpliktet å innrette oss etter for å kunne tilby våre produkter og tjenester på lovlig og ansvarlig vis, og i tråd med kravene satt i forskriftene – for å kunne beskytte våre brukere og driften. Dersom du ikke ønsker at dine data skal brukes som beskrevet, kan du velge å ikke benytte deg av nettsiden vår.

Effektiv drift av selskapet vårt

Det er visse tiltak vi gjennomfører for å kunne drive som en kommersiell organisasjon. Vi har en legitim interesse av å utføre disse aktivitetene. Dersom dette innebærer å benytte dine personopplysninger, vil vi gjøre det på en måte som påvirker ditt personvern i minst mulig grad.

I Europa innebærer Personvernforordningen at du har innsigelsesrett for aktiviteter beskrevet i denne kategorien dersom din rett til personvern veier tyngre enn vår legitime driftsinteresse. Du vil alltid ha mulighet til å benytte deg av denne rettigheten, men som vi nå skal beskrive mer detaljert, er disse aktivitetene essensielle for vår drift. Ønsker du å benytte deg av retten, vil det som regel bety at du må slutte å bruke nettsiden vår.

Vennligst les denne seksjonen nøye, og forsikre deg om at du er enig før du gir fra deg personopplysninger til oss.

Innsyn i selskapets drift

Vi benytter grunnleggende analytiske verktøy for å få en bedre forståelse av hvordan, når, hvor og hvorfor våre kunder benytter våre tjenester, samt for å få et innblikk i hvordan driften går. Dette hjelper oss å overvåke og planlegge alt fra effektiviteten av markedsføring til at vi har nok ansatte til å besvare forespørsler i travle perioder. Det gir oss også et langt tydeligere bilde av kundene våre generelt, og hvilke demografiske grupper de tilhører (f.eks. aldersgruppe, kjønn, lokalitet osv.) eller hvilke produkter og tjenester de bruker. Dette gjør det mulig for oss å utvikle bedre og mer relevante funksjoner, produkter og tjenester. Vi gjennomfører denne analysen på en måte som ivaretar ditt personvern – vi identifiserer med andre ord ikke individuelle kunder.

Rettigheter i forbindelse med personvern: Kan jeg takke nei til dette?

I likhet med alle andre selskaper, har vi behov for å holde et øye med hvordan selskapet vårt presterer, og finne ut hvorvidt vi imøtekommer kundenes forventninger. Ettersom dette gjøres på en måte som ikke avslører din identitet, vil det heller ikke ha noen innvirkning på ditt personvern. Dersom du ikke ønsker at dine data skal benyttes på denne måten, kan du velge å ikke bruke siden vår.

Gi deg en mer personlig brukeropplevelse

Uansett hvilke produkter eller tjenester du benytter deg av, eller hvorfra og hvordan du kommuniserer med oss, vil vi gi deg den samme graden av service og gi deg en personalisert opplevelse. Vi vil skreddersy opplevelsen for deg, gi deg en personalisert layout og personlig innhold. Dette baseres på hva vi vet om deg, dine preferanser og hvordan du foretrekker å bruke våre tjenester. Vi vil for eksempel by på funksjoner vi vet du har brukt tidligere, eller som vi tror du kommer til å bruke, og skreddersy søkeresultatene dine slik at de mest relevante treffene havner øverst i søkeresultatet.

Vi benytter også aggregering (ikke-identifiserbar statistikk) for å kunne vise produkter og funksjoner kundene våre bruker. Basert på dette vil vi tilby deg produkter og funksjoner vi tror du vil like, da de er populære blant andre kunder som bruker de samme produktene og funksjonene du bruker.

Rettigheter i forbindelse med personvern: Kan jeg takke nei til dette?

Vi mener at den personaliserte opplevelsen gjør nettsiden vår – og din opplevelse av den – bedre, og vi ønsker å gi deg en så god brukeropplevelse som overhodet mulig. Dette muliggjøres ved at vi bruker dine personlige data, uten at dette påvirker ditt personvern. Dersom du ikke ønsker at vi skal bruke dine data på denne måten, kan du velge å ikke bruke siden vår.

Vennligst merk at noen aspekter ved brukeropplevelsen tilbys gjennom informasjonskapsler. Dersom du har aktivert informasjonskapsler i nettleseren din, vil vi kunne personalisere visse deler at nettsiden vår for deg, ved for eksempel å huske lokaliteten din. Dette kan du kontrollere via innstillingene i nettleseren din.

Beskyttelse av våre kommersielle interesser

De fleste bruker tjenestene våre uten onde hensikter, men dersom vi blir oppmerksomme på en brukerkonto med mistenkelig aktivitet eller oppførsel som kan skade våre kommersielle interesser, vil etterforskning igangsettes.

Rettigheter i forbindelse med personvern: Kan jeg takke nei til dette?

Som et selskap har vi en legitim interesse av å beskytte våre kommersielle interesser mot bevisst misbruk, og vi er sikre på at vi gjør dette på en måte som gjenspeiler risikoen vi står overfor, og som har minimal innvirkning på ditt personvern. Dersom du ikke ønsker at vi skal bruke dine data på denne måten, kan du velge å ikke bruke siden vår.

Markedsundersøkelser

Vi vil fra tid til annen be deg om å gi en tilbakemelding på tjenestene du har brukt, eller be deg delta i kundeundersøkelser, spørreundersøkelser eller fokusgrupper. Vi vil kontakte deg via nettsiden vår på nett, eller direkte via e-post. Å delta i en undersøkelse er alltid frivillig, og dersom vi bruker tjenester fra en tredjepart vil vi ikke dele detaljer (annet enn din kontaktinformasjon slik at de kan sende deg en forespørsel eller invitasjon), med mindre – og ikke før – vi har fått ditt samtykke.

Rettigheter i forbindelse med personvern: Kan jeg takke nei til dette?

Det er essensielt for ethvert selskap å vite hva kundene mener. Vi begrenser alltid mengden og antallet forespørsler om tilbakemeldinger og spørreundersøkelser vi sender ut til et individ. Du kan alltids takke nei til å delta, og det vil ikke påvirke personvernet ditt. Du har ikke mulighet til å takke nei til disse sporadiske forespørslene.

Hva vi gjør med ditt samtykke: Markedsføring

Direkte markedsføring

Vi vil sende deg tilbud og informasjon kun dersom du har gitt ditt samtykke til oss for nettopp dette – noe vi ber om via e-post, post, SMS eller på nett. Vi deler aldri dine data med tredjeparter. Fra tid til annen kan vi samarbeide med en tredjepart om å sende deg informasjon om et produkt eller en tjeneste vi tror du vil finne interessant, men skjer dette er det vi som tar kontakt – vi vil aldri dele dine personlige opplysninger med en tredjepart uten din tillatelse på forhånd.

Opprettholde relevans

Vi ønsker å gjøre pengespill og betting best mulig for deg. På grunn av dette, vil vi fortelle deg om produkter, tjenester og funksjoner du vil synes er spennende og relevante, og vi skreddersyr tilbud og informasjon som sendes til deg. For å kunne gjøre dette, tar vi utgangspunkt i informasjonen vi har om deg. Slik kan vi gjøre at tilbudene du tilbys faller i smak!

Vi gir deg kontroll

Vi tror at våre kunder foretrekker tilbud og informasjon som er relevant for dem og interessene deres, heller en generelle kampanjer. Derfor skreddersyr vi all markedsføring ved å ta utgangspunkt i informasjonen vi har om deg. Vi tror dette gjør markedsføringen bedre for både deg og oss. Vær likevel klar over at Personvernforordningen gir deg rett til å takke nei til at dine personlige data brukes til dette (å kunne forutse hva du vil ha interesse for), så du kan velge det bort når som helst. Som forklart ovenfor, er all vår markedsføring skreddersydd for å passe deg best mulig, og for å kunne velge denne personaliseringen bort må du takke nei til alle meldingstjenester du har takket ja til fra BonusFinder. Vi vil likevel fortsette å personalisere din opplevelse av nettsiden vår, basert på informasjonen vi har. Dette betyr at du kan fortsette å dra nytte av en skreddersydd brukeropplevelse på nettsiden vår, og at du fortsatt kan se følgende:

  • Målrettede pop-up-vinduer som forteller deg om produkter, tjenester og tilbud vi tror du vil like
  • Skreddersydde tilbud som er relevant for deg, som kommuniseres via pop-up-vinduer eller annet innhold på siden
  • Målrettede meldinger på sosiale medier som Facebook eller Twitter (noe du enkelt kan kontrollere via dine personverninnstillinger på hver av plattformene) og andre steder på internett som støtter målrettet reklame.

Vi tror dette skaper en fin balanse: det lar deg takke nei til å motta reklame gjennom offline-kanaler som post, e-post og SMS, mens du fortsatt kan få en best mulig brukeropplevelse der du ikke går glipp av fordeler. Vær likevel klar over at dersom du foretrekker å ikke motta noen form for personaliserte meldinger eller tilbud på nett, kan du velge å ikke bruke nettsiden vår.

Vennligst merk følgende:

  • Når det er mulig vil vi fortsatt gi deg anbefalinger på siden vår for produkter vi tror du vil like. Vi baserer disse anbefalingene på hvordan vår kundemasse som helhet pleier å bruke siden og funksjonene vi tilbyr, og ikke på informasjon om deg som individ.
  • Noen personaliserte banner-reklamer på nettsidene våre er kontrollert separat via informasjonskapsler, noe som betyr at du også må endre på innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din, ellers vil du fortsette å se dem.
  • Du kan fortsatt oppleve å se våre reklamer på andre nettsider eller på sosiale medier du besøker, men disse er ikke direkte rettet mot deg.

Markedsføring: Høy relevans samtidig som du har kontroll – en oversikt

All vår markedsføring er skreddersydd for å være så relevant og interessant som mulig for deg. Dersom du:

  • Ønsker å motta personaliserte tilbud og informasjon på e-post, post, SMS og på nett – takk ja til direkte markedsføring
  • Ønsker å motta personaliserte tilbud og informasjon når du er på nett, men ikke ønsker å motta reklame på e-post, post eller SMS – takk nei til direkte markedsføring
  • Ikke ønsker å se personaliserte tilbud og informasjon på nett eller på e-post, post eller SMS – takk nei til personalisert markedsføring og aktiver de riktige innstillingene for informasjonskapsler for å unngå banner-reklame

Husk at du kan ombestemme deg når som helst ved å endre på dine personlige innstillinger.

Banner-reklame på nett: Informasjonskapsler

Dersom du har aktivert informasjonskapsler i nettleseren din, kan du risikere å motta banner-reklamer på nettsiden vår da disse er informasjonskapsel-baserte og ikke skreddersydd ved at vi har tatt i bruk informasjon vi har om deg. Du kan risikere å motta dem selv om du har takket nei til personalisert markedsføring, ettersom de er basert på informasjonskapsler. Du kan imidlertid kontrollere dette enkelt ved å endre på innstillingene i nettleseren din.

Reklame på sosiale medier

Dersom du har gitt ditt samtykke til markedsføring, kan det hende at vi samarbeider med sosiale medier – som for eksempel Facebook eller Twitter – for å kunne gi deg informasjon om våre produkter og tjenester via deres plattformer. Dersom du ikke ønsker å se denne type reklame, kan du enkelt kontrollere dette ved å deaktivere preferansebasert markedsføring i personverninnstillingene på hver enkelt plattform.

Selv om du har trukket tilbake ditt samtykke til personalisert markedsføring fra oss, kan du fortsatt oppleve å se generelle reklamer om våre produkter og tjenester på sosiale medier fra tid til annen. Denne reklamen er imidlertid ikke rettet direkte mot deg, og igjen – du kan enkelt kontrollere dette via dine personverninnstillinger på hver enkelt plattform.

Markedsføring på nett basert på adferd

Vi benytter informasjonskapsler fra tredjeparter for å samle inn personlig informasjon om dine aktiviteter på nett, noe som kobles med data fra andre brukere med tilsvarende interesser og karakteristikker (som alder, kjønn, lokalitet osv.) ser på. Denne kombinerte informasjonen brukes så for å kunne gi deg nettbasert reklame med utgangspunkt i disse interessene, enten det er for våre egne produkter og tjenester, eller de som tredjeparten tilbyr (dette kaller vi “markedsføring på nett basert på adferd”).

Deling av dine opplysninger

Tredjeparter: Casino- og betting-operatører

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med casino- eller betting-operatører. Det eneste som skjer, er at idet du klikker på en lenke på vår side som videresender deg til deres side, vil en informasjonskapsel som identifiserer BonusFinder registrere at vi sendte deg dit. Disse tredjepartene, altså casino- og betting-operatørene, vil da ta utgangspunkt i personlig informasjon du gir dem i henhold til deres egen personvernpolitikk. Hvert casino og hver betting-operatør har sine egne retningslinjer for personvern. Vi anbefaler deg derfor å sette deg inn i operatørenes retningslinjer før du oppretter brukerkonto der, slik at du kan være sikker på at du er enig med dem om hvordan dine personlige data vil brukes.

Selskaper som tilbyr tjenester på våre vegne

Vi deler dine personlige opplysninger med eksterne organisasjoner som byr på en rekke tjenester på våre vegne, og i tråd med våre retningslinjer. De viktigste funksjonene som er, eller kan være, driftet fullstendig eller delvis av tredjepartene, er listet opp nedenfor:

  • Administrasjon og utførelse av markedsføringskampanjer
  • Kundeservice
  • Bistand til å oppdage skadelig bruk av våre produkter og tjenester
  • Webhotell, nettbaserte innholdstjenester og datalagring
  • Administrasjon av konkurranser og tilbud
  • Dataanalyse og rensing av data
  • Markedsundersøkelser og innsamling eller analyse av kunders tilbakemeldinger
  • IT-tjenester og support
  • Revisjon, juridiske tjenester samt risikostyring og etterlevelse

Vi gjennomfører kontroller for å sikre oss om at selskapene vi samarbeider med vil behandle dine opplysninger med samme grad av forsiktighet og beskyttelse som vi gjør. Både vi og samarbeidspartnerne våre er forpliktet til å behandle dine opplysninger i tråd med Personvernforordningen, og vi er også forpliktet til å iverksette kontraktsmessige tiltak som vil styrke disse forpliktelsene.

Utsending av personlig informasjon utenfor Europas grenser

Noen av våre tredjeparttjenester er basert i, eller opererer delvis i, land uten for EØS – som består av land som er medlem av EU, pluss enkelte andre land som har tilsvarende standard på databeskyttelse som i Europa.

Dersom personopplysningene dine sendes utenfor EØS, har vi ytterligere tiltak for juridisk beskyttelse – i tillegg til våre standardprosedyrer – for å forsikre at informasjonen behandles med samme grad av forsiktighet som i Europa. Vi gjør dette ved å bruke standardiserte kontraktbestemmelser (også kalt “SCC”), som er godkjent av Europakommisjonen og europeiske personvern-kontrollører, selv om det finnes alternative godkjente juridiske organer vi også kan ta i bruk. Om nødvendig vil vi også ta i bruk øvrige kontrakttiltak som kreves av lokale lover i landene vi opererer i, med mindre de er i strid med Personvernforordningen.

Andre omstendigheter der vi kan komme til å dele dine personopplysninger

Foruten tilfellene nevnt ovenfor, vil vi ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter med mindre vi blir tvunget eller får juridisk tillatelse til det. Slike omstendigheter oppstår sjeldent, men kan innebære krav om at vi deler informasjon med politi, rettsvesen eller andre myndigheter, samt statlige instanser (for eksempel i forbindelse med krav fra skattemyndighetene) og sportslige organer (i forbindelse med spørsmål rundt sportslig integritet), i noen av landene vi opererer i.

Dersom vi har behov for å beskytte eller forsvare våre rettigheter og interesser, løse tvister eller håndheve avtalene våre, vil vi dele personopplysninger med våre kontrollenheter, eksterne juridiske rådgivere, kreditorer og sporingsbyråer. Dette forekommer imidlertid svært sjeldent.

Dersom selskapet vårt undergår endringer som medfører endret eierskap, reorganisering eller restrukturering, vil vi videreføre dine personopplysninger til den nye eieren eller det nye selskapet, slik at vi eller de kan fortsette å tilby tjenestene du ønsker.

Dersom vi deler dine personopplysninger – og uansett årsak – vil vi alltid gjøre dette i tråd med lovverket og ditt personvern.

Hvor lenge lagrer vi data om deg?

Vi lagrer kun data om deg så lenge vi har en gyldig grunn til det, noe som blant annet inkluderer å kunne tilby deg tjenestene du ønsker, imøtekomme våre juridiske og forskriftsmessige forpliktelser, løse tvister og håndheve våre avtaler.

Hvor lenge vi lagrer personlig data kan variere, og avhenger av grunnen til at vi tilegnet oss informasjonen i utgangspunktet, grunnen til at vi prosesserer dem, og de lovbestemte kravene som gjelder. Når vi bestemmer tidsaspektet for datalagring og -sletting, tas en rekke faktorer og krav i betraktning, inkludert: regulering av pengespill, regler om hvitvasking, skatteregler, krav fra utbetalingsaktører, standarder for klagebehandlinger, behovet for å forhindre eller oppdage kriminalitet eller misbruk av tjenestene våre, og revisjonsplikt.

For å kunne innfri krav og plikter rettet mot oss, vil noen av dine personlige opplysninger måtte lagres en stund etter at du har slettet brukerkontoen din.

Når vi ikke lenger har bruk for dine personlige data for å kunne innfri kravene nevnt ovenfor, vil vi slette dem på en sikker måte. Dersom vi ønsker å beholde noe informasjon av statistiske årsaker, vil vi først anonymisere den etter Dutch Data Protection Authority (Autoriteit Persoonsgegevens, AP) sin standard, slik at opplysningene ikke kan spores tilbake til et spesifikt individ. Vennligst merk at dersom du velger å ikke lenger motta markedsføringsmateriell fra oss, vil vi fortsatt ha behov for kontaktinformasjonen din for å kunne unnlate den fra fremtidig markedsføring.

Få kontroll over personopplysningene dine: Dine personvernrettigheter

Vi respekterer det faktum at personopplysningene dine faktisk er dine, og vi vil derfor tydeliggjøre hva rettighetene dine betyr i praksis – og hvordan du kan ta dem i bruk.

Retten til å takke nei til at vi benytter personopplysningene dine i forbindelse med markedsføring

Du kan takke nei til å motta direkte markedsføring når som helst. Du har også rett til å takke nei til at vi benytter personopplysningene dine for å danne oss et inntrykk av deg i forbindelse med profilering når det gjelder markedsføring.

Vi tror at kundene våre foretrekker å motta tilbud og informasjon som er relevant for dem, og vi skreddersyr derfor all markedsføring for å gjøre den mest mulig relevant og interessant for kundene våre. Dette betyr i praksis at dersom du ønsker å takke til at vi bruker informasjonen vi har om deg til å skreddersy markedsføring rettet mot deg, kan du velge å gjøre nettopp det.

Retten til å korrigere feilopplysninger vi har om deg

Du kan når som helst endre på de personlige detaljene du har registrert om deg selv. Vennligst hjelp oss å hjelpe deg, ved å forsikre deg om at kontaktinformasjonen er oppdatert og korrekt, og meld ifra dersom du oppdager at vi har ukorrekt informasjon om deg. Dersom det er snakk om data du ikke kan endre selv på nett, kan du kontakte oss på hello@bonus.no-com. Vi vil da endre ukorrekte opplysninger så snart som mulig, og innen en måned dersom endringene er omfattende. Dersom vi velger å ikke registrere endringene du har bedt om, vil vi forklare deg årsaken til dette, og merke kontoen din for å vise at du har bedt om endringer. Dersom du er uenig i vår beslutning, har du rett til å klage til personvernregulatoren.

Din innsigelsesrett

Personvernforordningen gir deg rett til innsigelse når det kommer til aktiviteter beskrevet i seksjonen “Effektiv drift av selskapet vårt”, dersom du tror at ditt personvern veier tyngre enn vårt selskaps legitime interesse for å gjennomføre aktivitetene. Vennligst les denne seksjonen nøye før du kontakter oss, og merk at å utøve innsigelsesretten din normalt sett innebærer at du må slutte å bruke tjenestene våre. Dersom du er uenig i denne beslutningen, har du rett til å klage til personvernregulatoren.

Din rett til å få informasjon slettet

Noen omtaler det som “retten til å bli glemt”. I henhold til Personvernforordningen har du rett til å be om at personlig informasjon om deg slettes, i følgende situasjoner:

  • Når en rettsinstans eller våre regulatorer mener vi har lagret dataen på ulovlig grunnlag
  • Når vår opprinnelige grunn for å lagre data er gjennomført, og vi ikke har øvrige juridiske grunner for å fortsette å lagre den
  • Når du har trukket tilbake ditt samtykke til å motta markedsføringsmateriale og skreddersydd markedsføring, og bedt oss slette informasjonen vi tidligere brukte som grunnlag for disse aktivitetene. I disse tilfellene vil vi enten slette informasjonen fra markedsføringsverktøyet vårt, eller anonymisere informasjonen. Merk imidlertid at vi vil beholde kontaktinformasjonen din, for å kunne forhindre videre markedsføring
  • Når du har utøvd din innsigelsesrett på en av aktivitetene i seksjonen “Effektiv drift av selskapet vårt” på vellykket vis, og bedt oss om å slette informasjonen brukt i den sammenheng. Som vi forklarer i den aktuelle seksjonen, vil det å utøve din innsigelsesrett normalt sett bety at du ikke lenger kan bruke nettsiden vår, og i de fleste tilfeller vil vi måtte lagre opplysninger om deg også en tid etter at du har slettet brukerkontoen din hos oss. Vi vil ikke slette informasjon så lenge vi fortsatt har en juridisk gyldig eller forskriftsmessig grunn til å beholde den, med mindre rettsvesenet eller våre regulatorer beordrer oss til å gjøre det.

Hvordan utøver jeg denne retten?

Vennligst les seksjonene “Hvor lenge lagrer vi data om deg?” og “Din rett til å få informasjon slettet” nøye før du kontakter oss. Dersom du fortsatt ønsker å utøve retten din, bør du kontakte oss på hello@bonus.no-com, og vi vil deretter respondere på forespørselen din innen en måned. Dersom vi støtter forespørselen din og sletter dine data, vil vi også – der det er aktuelt – melde ifra til eventuelle tredjeparter som har mottatt dine data, dersom vi har muligheten til det, og fortelle deg hvem de er. Dersom vi ikke støtter forespørselen din, vil vi forklare deg grunnen til dette. Dersom du er uenig, har du rett til å klage til personvernregulatoren.

Retten til å få tilgang til våre data om deg

Dersom du ønsker en kopi av de personlige opplysningene BonusFinder har om deg, kan du be om det her. Vi vil be deg fylle ut og returnere et skjema, noe som ikke er obligatorisk, men det hjelper oss slik at vi kan gi deg den informasjonen du er ute etter. Vi vil be om dokumentasjon på din identitet før vi besvarer forespørselen din, og du vil motta vår respons innen en måned. Dersom forespørselen din er uvanlig omfattende og vil ta mer enn én måned å behandle, vil vi gi deg beskjed om dette så snart vi har muligheten til det, og samtidig gi deg beskjed om hvor lang tid vi tror det vil ta.

Vi vil innfri de fleste forespørsler så langt det er mulig, men det finnes visse situasjoner der lokale lover eller Personvernforordningen krever eller tillater at vi lagrer noe informasjon (for eksempel dersom det innebærer at vi må avsløre en annen person sin identitet, eller informasjon som inneholder kommersielt sensitiv data), eller tillater oss å kreve en liten avgift. Hvis noen av disse situasjonene forekommer, vil vi forklare deg hvorfor.

Din rett til dataportabilitet

Retten til dataportabilitet er en rettighet som skal tillate forbrukere å gjenbruke personlig informasjon på nett ved å gjøre den tilgjengelig i et vanlig brukt og maskinlesbart format som kan brukes på tvers av ulike tjenester og systemer. Dette er en ny rettighet, og det er foreløpig ikke mulig å flytte persondata direkte mellom ulike tjenesteformidlere i casino- og betting-bransjen. Skulle du likevel ønske å benytte deg av denne rettigheten, kan du sende en forespørsel om det her, og vi vil gi deg følgende informasjon i en CSV-fil:

  • Persondata og kontaktinformasjon som er registrert på din brukerkonto
  • All annen informasjon du har gitt fra deg på nett (merk at dette ikke inkluderer informasjon du har sendt inn via papir)
  • Detaljer du har gitt fra deg på nett i forbindelse med klager eller forespørsler

Før vi svarer på forespørselen din, vil vi be deg om å dokumentere identiteten din, og vi vil deretter gi deg en tilbakemelding innen en måned når denne er mottatt.

Din rett til å klage til regulatoren

Dersom du mener at ditt personvern har blitt krenket, eller dersom du er uenig i en beslutning vi har foretatt på vegne av ditt personvern, har du rett til å klage til personvernregulatoren.

I Norge: https://www.datatilsynet.no/en/
I Danmark: datatilsynet.dk
I Tyskland: bfdi.bund.de
I Sverige: datainspektionen.se
I Strobritannia: ico.org.uk
I Italia: garanteprivacy.it/home_en
I Canada: priv.gc.ca

Lenker til tredjeparters sider

Våre nettsider inneholder lenker til tredjeparter. Disse organisasjonene og nettsidene vil ha sin egen personvernpolitikk som er ulik vår, når du besøker nettsiden deres. Forsikre deg om at du er fornøyd med deres personvernpolitikk før du gir fra deg personlige opplysninger.

Du klarte det!

Pust ut! Dette var nok en lang tekst å lese gjennom. Som du kanskje ser, har vi prøvd å holde det så enkelt som mulig (og samtidig oppfylle alle juridiske krav). Dersom du har noen spørsmål, kan disse rettes til hello@bonus.no-com